fredag 17 augusti 2007

Huvudmassage

En indier på Grafton Road som bjuder på gratis huvudmassage.

- Taken at 7:29 PM on August 11, 2007 - cameraphone upload by ShoZu

Biljetter tillarenan som jag inte minns namnet på säljs i alla fall i en av de tre pubarna under läktaren så vi passade ju på att få i oss en öl.

En och annan av hif ledarna var också där och det syntes en del händer om ölglas....

- Taken at 7:12 PM on August 15, 2007 - cameraphone upload by ShoZu

Fotboll i Dublin

Se här vem jag stötte på då. Henrik Larsson. Stötte på och stötte på. Vi visste ju att HIF skulle spela mot Drogheda i kvalet till uefa-cupen men det var lite bökigt att ta sig dit. Nu fick jag höra av en taxiförare att matchen skulle spelas i Dublin istället och då blev det ju mycket lättare. I onsdags åkte vi och köpte biljetter och precis när vi kom så började ett träningspass för helsingborgarna och då tog jag den här bilden.

- Taken at 8:15 PM on August 15, 2007 - cameraphone upload by ShoZu

20070815069

- Taken at 8:15 PM on August 15, 2007 - cameraphone upload by ShoZu

onsdag 1 augusti 2007

I väntan på bussen

Internet hemma ligger nere för min dator. Men, jag har ju min nya leksak, den nya telefonen. Så vad passar bättre än att använda den när jag nu sitter på mitt inte favoritställe och väntar på bussen. Jag kan ju blogga lite oftare än jag gör nu, jag vet. Bilder från besöket av mor o bror med fru kommer. Jag lovar. Bilden ovan är utsikten från busshållsplatsen där jag har väntat många timmar. Kul va? Jag måste berätta att jag installerat ett program, truphone heter det, i telefonen. Är jag sen bara i närheten av ett trådlöst nätverk så ringer jag till fasta telefoner i sverige och irland bla.a helt gratis. Prövade att ringa mamma igår och det var hur lätt och bra ljud som helst. Så är det nån som vill snacka så skicka ett sms så ringer jag upp. Ha de så länge.....
- Taken at 6:35 PM on August 01, 2007 - cameraphone upload by ShoZu